تبلیغات

حمایت مالی از سایت

X

طبیعت درمانی و پیشگیری - فرآورده های گندم و جو یا نان
جمعه 3 شهریور 1391

فرآورده های گندم و جو یا نان

   نوشته شده توسط: مهندس سید رحمت الله انصاری    

فرآورده های گندم و جو یا نان

یكی از خوردنیهای مقدس و مورد احترام اسلام است. نان با تعبیر «خبز» یك بار در قرآن در جریان نقل خواب همبندان حضرت یوسف (علیهالسلام) در زندان به كار رفته است.  نان یكی از غذاهای اصلی اغلب مردم است كه گاه از گندم و گاه از جو و چه بسا از برنج تهیه میشود، نان بویژه در صورتی كه با سبوس تهیه شود دارای خاصیت غذایی مناسب همچون ویتامین ب و كلسیم است.  از نبی اكرم (صلیالله علیه و آله) نقل شده است كه لقمههای نان را باید كوچك برداشت علت آن بهتر جذب شدن و زیادتر در برابر ترشحات گوارشی قرار گرفتن است. 

خواص نان: پیامبر خدا (صلیالله علیه و آله): خداوندا! برای ما به نان بركت و میان ما و آن جدایی میفكن. اگر نان نبود، نه روزه گرفته بودیم، نه نماز خوانده بودیم و نه واجبات پروردگار خود را انجام دادهبودیم.

امام صادق (علیهالسلام): تن، بر نان استوار است.

خواص نان گندم: گندم غذایی است كه برای انسان تقریبآ نظیر ندارد گندم یكی از غنیترین حبوبات است كه طبیعت به ما داده است. گندم دارای مقادیر زیادی از ویتامینها است دارای مقداری فسفر و موادمعدنی است.

گندم از سه قسمت متمایز تشكیل شده است و قوت غالب مردم است.

قسمت اول آن نشاسته است كه به آسانی تبدیل به قند شده سوخت بدن را تأمین میكند.

قسمت دوم گلوتن است كه مانند موم در عسل میباشد یعنی همانطور كه موم خانه به خانه تشكیل شده و عسل در آن خانهها جا میگیرد در این ماده هم كه در آب غیرمحلول است نشاسته را در خانههای خود قرار داده و با آب میتوان این دو ماده را از هم جدا كرد این ماده یگانه قسمت ازتدار گندم است و مادهای به نام لیزین دارد كه ترشی خون را بالا میبرد.

قسمت سوم كه در روی گندم است سبوس نام دارد كه دارای فسفر و ویتامین ب میباشد در این قسمت مادهای وجود دارد كه كلسیم را رسوب میدهد.

كلسیم با این كه قلیائی است عملش در بدن ایجاد ترشی میباشد. لیزین و گلوتن هم ترشی خون را بالا میبرد. اگر قرار بود در این غذای موردنیاز فقرا كلسیم و گلوتن و لیزین باشد نان به قدری خون را ترش میكرد كه خوردن آن خطرناك میشد. این خلاف عدل طبیعت و تعلم اجتماع بود. نان را باید با سبوس و نشاسته و گلوتن خورد تا درجه قلیائی خون همواره ثابت باشد و زیاد تغییر نكند. نان دارای موادمعدنی، چربی و ویتامینهای ب میباشد. خوردن نان گندم بمقدار كم برای كسانیكه غذاهای متنوع و كلسیمدار میخورند و از حرارت آفتاب استفاده می کنند بسیار نافع است زیرا كلسیمهای كهنه در بدن آنها از بین رفته و جای خود را به كلسیم تازه میدهد.


how to buy viagra in nj
دوشنبه 20 خرداد 1398 08:02 ق.ظ

Unquestionably consider that that you said. Your favourite justification appeared to be on the web the simplest factor to be mindful of. I say to you, I definitely get annoyed even as other folks think about worries that they just don't recognise about. You managed to hit the nail upon the top and also outlined out the entire thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be again to get more. Thank you
real psychic
شنبه 15 مهر 1396 03:01 ب.ظ
یک شخص اساسا به پست های انتقادی که می گویند کمک می کند.

این نخستین بار است که وب سایت شما را مرور می کنم
صفحه و تا به امروز؟ من با تحقیقاتی که انجام دادید شگفت زده شدم
برای ایجاد این پست خاص فوق العاده است. فعالیت فوق العاده!
How does Achilles tendonitis occur?
شنبه 25 شهریور 1396 10:10 ق.ظ
I know this site offers quality depending articles and other data, is there any other site which gives such
information in quality?
Amos
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:43 ق.ظ
whoah this weblog is wonderful i really like studying
your articles. Keep up the great work! You already know, many persons are searching around for this information, you can aid them greatly.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر